Banner image for news section

Welcome to our news section

“Dankbaar voor alle kansen die ik krijg”

Kim D’Hulster is meteen beginnen werken na het middelbaar. Eerst als administratief bediende in het ziekenhuis waar haar mama werkte. Later via haar schoonmoeder voor een klein bedrijfje in de shipping waar ze de kneepjes van het vak leerde. Met dat beetje ervaring en een enorme portie enthousiasme, ging ze aan de slag voor Gosselin. En negen jaar later, is ze daar nog steeds heel gelukkig.

“Toen ik begon op de afdeling Export, besefte ik al snel dat ik de opleiding Expeditie en Logistiek aan de avondschool wilde volgen. Mijn teamleader heeft mij zonder twijfel die kans gegeven en ervoor gezorgd dat de opleiding gefinancierd werd voor mij”, aldus Kim over haar start bij Gosselin. “Ik kon de theorie van de opleiding meteen toepassen op mijn job. Die ideale combinatie heeft mij enorm veel bijgeleerd.”

Doorgroeimogelijkheden

Een tweetal jaar geleden veranderde de afdeling Export van naam naar de afdeling Customer Service en kwam ook alles van import bij het takenpakket. Zo behandelt Kim dossiers van A tot Z, van boeking van commerciële goederen tot levering bij de eindklant. Doorheen de jaren kreeg ze steeds meer eigen dossiers en eigen klanten en groeide door tot teamleader van een team van 11 mensen. Samen zijn ze verantwoordelijk voor de Customer Service van Gosselin 360° Logistics.

Jobs testimonial
Begeleid door HR

“Toen ik begon was HR nog niet zo groot, maar ondertussen is die afdeling helemaal veranderd. Ze staan ijzersterk en hebben veel mensen voor mijn team aangeworven. Nieuwe collega’s worden heel goed opgevolgd, maar daarnaast zorgen ze ook voor extra opleidingen. Zo kreeg ik de kans om een traject Coaching en Conflictmanagement te volgen. Ideaal voor mijn nieuwe functie!”

Het liefst begeleidt Kim haar collega’s zodat ook zij zo ver mogelijk geraken in hun job. “Ik ben heel gelukkig in wat ik doe en hoop nog lang te mogen doorgaan”, sluit Kim af. “Als je je best doet, krijg je heel veel kansen. En dat geldt voor iedereen.”

Wij werven aan

Ben je geïnteresseerd in een job bij Gosselin Group? Neem zeker een kijkje naar onze vacatures!
Onze vacatures
ABOUT GOSSELIN: 

Founded in 1930, Gosselin currently employs more than 800 people who generate total sales of over 300 million Euros. Gosselin’s headquarters is located on the Albert Canal in Deurne where the container terminal connects the Port of Antwerp Bruges and the Port of Rotterdam with the European hinterland. With 56 offices in 34 countries, the company has strong representation in Europe, Eastern Europe, Russia, the Caucasus, Central Asia and China. The Gosselin Group consists of two divisions: Gosselin Moving and Gosselin Logistics.  

Gosselin Moving handles international moves for multinationals, expats, diplomats, military personnel and private individuals.  

Gosselin Logistics provides logistics services to businesses, with activities ranging from forwarding, warehouse storage and container processing to industrial logistics projects for heavy machinery and entire factories.  
 

Fiets leaseplan

Met de fiets naar het werk

Op vrijdag 2 juni werd iedereen die met de fiets naar het werk kwam getrakteerd op een gezond ontbijt. Maar ook niet-fietsers die de nieuwste elektrische fietsen eens wilden uittesten op een afgesloten parcours schreven zich in. Samen met B2Bike, partner van het fietsleaseplan, tracht Gosselin de collega’s te overtuigen om af en toe eens naar het werk te trappen.
Joint-venture Transmoove

Gosselin gaat een joint venture aan met het toonaangevende bedrijf voor kantoorverhuizingen, Transmoove, in Vilvoorde, België.

Gosselin verwerft de twee magazijnen in Vilvoorde nabij Brussel, evenals 50% van de aandelen van de exploitatiebedrijven Transmoove en NNOF van de huidige aandeelhouder Vebego. De resterende 50% van de aandelen van de exploitatiebedrijven wordt overgenomen door het huidige managementteam onder leiding van Christophe Pierre.
Joint-venture Transmoove

Gosselin enters into joint-venture with leading office-moving company Transmoove in Vilvoorde, Belgium

Gosselin acquires the two warehouses in Vilvoorde near Brussels as well as 50% of the shares of operating companies Transmoove and NNOF from the current shareholder Vebego. The remaining 50% of the shares of the operating companies are acquired by the current management team under the lead of Christophe Pierre.