Banner image for news section

Welcome to our news section

Gosselin Self Storage draait op volle toeren

Na de opening 4 jaar geleden draait de Gosselin Self Storage nog steeds op volle toeren. Particulieren en bedrijven kunnen er ook tijdens het eindejaar terecht voor tijdelijke of permanente stockage.

“Aan het einde van het jaar komen veel bedrijven of bijvoorbeeld notarissen bij ons terecht voor de stockage van hun archieven. Dat is een van de vele voordelen van onze Self Storage”, legt manager Philip Coorens uit. “We bieden voor elk opslagprobleem een oplossing op maat aan met onze verwarmde boxen van 6 tot 40 m³. Door onze camerabewaking en badgesysteem kunnen onze klanten hun spullen met een gerust hart achterlaten.”

De Gosselin Car Storage ligt in Deurne, vlakbij Antwerpen, en is vlot bereikbaar. Je kan er 7/7 terecht van 6 tot 20 uur.

Klik hier voor meer info of om contact op te nemen

Algemene afbeelding
Lashing and securing of a historic ship by Pasec Port

Pasec Port zekert historisch schip

Zeg niet zomaar boot tegen de Westhinder III. Dit lichtschip fungeerde vanaf 1864 als richtingsaanwijzer voor de schepen zoals de verkeersborden dat voor auto’s doen. Met lichtsignalen en een misthoorn hielp het schippers navigeren langs zandbanken en kliffen. Ondertussen met pensioen en gered van de schroothoop is de Westhinder naar haar laatste kaai gevaren en verankerd met de hulp van Pasec Port, Gosselin.
Exciting news: our new crane is on its way!

New mobile port crane for Gosselin Logistics

Gosselin Logistics highlights its ambitions with the investment in an additional crane for its terminal on the Albert Canal. On Monday, May 3, the crane will be delivered by inland waterway to the terminal as a kit, and the assembly can begin.
Pet moving in the Caucasus

Moving pets in the Caucasus

Gosselin is the first moving company in the Caucasus to have Ipata certification. This means that we move pets in Georgia according to internationally respected quality standards.