Banner image for news section

Welcome to our news section

Ruim budget om kwalitatieve fiets aan te kopen

Johan Verbaeten was bij de eersten om deel te nemen aan het bike leaseplan. Hij was toevallig net op zoek naar een nieuwe fiets en kocht via Gosselin eentje van Cannondale aan. Zo’n tweemaal per week fietst hij van Schilde naar Deurne, afhankelijk van het weer.

“De koude deert me niet, maar als het regent kom ik wel met de wagen,” begint Johan zijn verhaal. “Toch probeer ik regelmatig de fiets te nemen. Ik kom van Schilde en ben Elena die aan de receptie zit al tegengekomen.” Buiten de besparing op benzine, zijn er nog financiële voordelen aan het leaseplan verbonden.

Johan beaamt dat. “Het budget dat Gosselin voorziet is ruim en daardoor kan je een kwalitatievere fiets kopen dan wanneer je misschien zelf eentje zou aanschaffen. En dat merk ik zeker tijdens het fietsen zelf.” De afbetaling van de fiets wordt elke maand van het loon afgehouden, maar het leaseplan is amper voelbaar in de portemonnee.

Bike testimonial Johan
Fiets faciliteiten

“Nu zijn er drie grote fietsenstallingen”, somt Director van Facilities Johan op die deze mee heeft gerealiseerd. “En hebben we lockers en douches voorzien. Binnenkort zal de nieuwe Milcobel site ook uitgerust worden met een stalling voor dertig fietsen en ook op Stork zal in de toekomst bijkomende fietsparking gebouwd worden.” Er kunnen dus zeker nog fietsende collega’s bijkomen!

Voorwaarden

Bij Gosselin moet je minstens zes maanden aan de slag zijn vooraleer je in aanmerking komt voor het leaseplan en moet je 20% van je woon-werkverkeer met de aangekochte fiets afleggen. Het dragen van een helm en fluovestje is verplicht en je krijgt er ook een onderhoudsbudget en verzekering bovenop.

About Gosselin Group 

Gosselin was founded in 1930 and employs 975 co-workers that generate more than 450 million euro in turnover. The headquarters of Gosselin are located at the Albert Canal in Antwerp, Belgium, and its inland terminal connects the port of Antwerp-Bruges with the European hinterland. The company has a strong presence in Europe, Russia, the Caucasus and Central Asia. The Gosselin Group consists of two divisions: Gosselin Moving and Gosselin Logistics.  

Gosselin Moving offers international moves for multinationals, expats, diplomats, military personnel and private persons.  

Gosselin Logistics provides logistics services to businesses: transport solutions, customs formalities, warehousing and terminal operations, and industrial projects for heavy machinery and exceptional transport.

Fiets leaseplan

Met de fiets naar het werk

Op vrijdag 2 juni werd iedereen die met de fiets naar het werk kwam getrakteerd op een gezond ontbijt. Maar ook niet-fietsers die de nieuwste elektrische fietsen eens wilden uittesten op een afgesloten parcours schreven zich in. Samen met B2Bike, partner van het fietsleaseplan, tracht Gosselin de collega’s te overtuigen om af en toe eens naar het werk te trappen.
Joint-venture Transmoove

Gosselin gaat een joint venture aan met het toonaangevende bedrijf voor kantoorverhuizingen, Transmoove, in Vilvoorde, België.

Gosselin verwerft de twee magazijnen in Vilvoorde nabij Brussel, evenals 50% van de aandelen van de exploitatiebedrijven Transmoove en NNOF van de huidige aandeelhouder Vebego. De resterende 50% van de aandelen van de exploitatiebedrijven wordt overgenomen door het huidige managementteam onder leiding van Christophe Pierre.
Joint-venture Transmoove

Gosselin enters into joint-venture with leading office-moving company Transmoove in Vilvoorde, Belgium

Gosselin acquires the two warehouses in Vilvoorde near Brussels as well as 50% of the shares of operating companies Transmoove and NNOF from the current shareholder Vebego. The remaining 50% of the shares of the operating companies are acquired by the current management team under the lead of Christophe Pierre.