Banner image for news section

Welcome to our news section

Uitbreiding Gosselin Selfstorage in Deurne

 

70 extra units wegens groot succes

 

Op de plaats waar vroeger de Crown ‘stopkesfabriek’ was, bouwde Gosselin in 2014 een selfstorage uit. Particulieren en bedrijven kunnen er opslagplaatsen huren van 6 tot 60m³. Na een eerste uitbreiding in 2017, volgt nu een tweede uitbreiding.

“In 2014 startten we hier met 200 opslagplaatsen”, vertelt Philip Corens, die de Gosselin Selfstorage aan de Merksemsesteenweg in goede banen leidt. “Op 2 jaar tijd waren alle units echter al verhuurd en breidden we uit met 50 extra plaatsen. Ook deze geraakten snel volzet, en vandaag openen we 70 extra units, goed voor een totale opslagruimte van bijna 7.300m³.”

“Ondertussen openden we ook de Exclusive Car Storage: meer dan 70 ruime, veilige en overdekte parkeerplaatsen voor exclusieve wagens. Een logische uitbreiding op onze dienstverlening.”

 

Het geheim van het succes?

“De meeste klanten huren de ruimtes voor langere periodes, sommigen zijn hier al sinds het begin”, vervolgt Philip. “Ze stellen vooral de service en de netheid van het gebouw op prijs. Het gebouw is verwarmd, zodat de goederen niet blootgesteld worden aan extreme temperatuurverschillen. Bovendien is er camerabewaking voor de veiligheid.”

“Het is moeilijk te zeggen wie de klanten zijn. Velen zijn verzamelaars, en hun hobby nam op een bepaald moment zulke proporties aan dat hun huis te klein werd om alles te stockeren. Sommige klanten zijn kleine handelaars die de selfstorage als magazijn gebruiken. Voor nog anderen is het de ideale oplossing om hun papieren archief weg te bergen.”

Een persoonlijke toets

Net op het moment dat het interview ten einde loopt, komen twee dames binnen. Philip biedt hen koffie aan. “Wat een service! Krijgen we ook een stuk taart?” grapt een van hen. Taart is er niet, maar wat ze wel krijgen, is het advies van Philip die hen helpt bij het inschatten van de grootte van de unit. Het is deze persoonlijke toets die ervoor zorgt dat klanten zich hier ook echt thuis voelen.

Meer informatie op https://gosselinselfstorage.eu en op Facebook.

Uitbreiding Gosselin Selfstorage in Deurne

Gosselin Selfstorage

Merksemsesteenweg 148
2100 Antwerpen

Open van 6.00-20.00u ’s avonds

Huurprijzen tussen 75 en 185 euro per maand

Lennert De Jong elected vice-chair IAM Young Professionals

Lennert De Jong vice-chair of IAM Young Professionals

With over 2,000 members and an active presence in over 170 countries, IAM is the largest professional network for the moving and logistics sector. Lennert De Jong was recently elected as vice-chair of IAM’s Young Professionals group. Congratulations!
Gosselin wins Aires award

Gosselin wins Aires award

Gosselin wins award for exceptional customer service from corporate relocation provider Aires. “We are very honored”, says Marcel Jörg, CEO of Gosselin.
Prestigious industry award for MArc Smet

CEO Gosselin receives prestigious industry award

Marc Smet, CEO of the Gosselin Group, has been inducted in the IAM Hall of Honor.
The IAM Hall of Honor was created to give full recognition to and celebrate industry professionals who have made a profound impact on our profession through their leadership and innovation.