Banner image for news section

Welcome to our news section

Uitbreiding Gosselin Selfstorage in Deurne

70 extra units wegens groot succes

 

Op de plaats waar vroeger de Crown ‘stopkesfabriek’ was, bouwde Gosselin in 2014 een selfstorage uit. Particulieren en bedrijven kunnen er opslagplaatsen huren van 6 tot 60m³. Na een eerste uitbreiding in 2017, volgt nu een tweede uitbreiding.

“In 2014 startten we hier met 200 opslagplaatsen”, vertelt Philip Corens, die de Gosselin Selfstorage aan de Merksemsesteenweg in goede banen leidt. “Op 2 jaar tijd waren alle units echter al verhuurd en breidden we uit met 50 extra plaatsen. Ook deze geraakten snel volzet, en vandaag openen we 70 extra units, goed voor een totale opslagruimte van bijna 7.300m³.”

“Ondertussen openden we ook de Exclusive Car Storage: meer dan 70 ruime, veilige en overdekte parkeerplaatsen voor exclusieve wagens. Een logische uitbreiding op onze dienstverlening.”

 

Het geheim van het succes?

“De meeste klanten huren de ruimtes voor langere periodes, sommigen zijn hier al sinds het begin”, vervolgt Philip. “Ze stellen vooral de service en de netheid van het gebouw op prijs. Het gebouw is verwarmd, zodat de goederen niet blootgesteld worden aan extreme temperatuurverschillen. Bovendien is er camerabewaking voor de veiligheid.”

“Het is moeilijk te zeggen wie de klanten zijn. Velen zijn verzamelaars, en hun hobby nam op een bepaald moment zulke proporties aan dat hun huis te klein werd om alles te stockeren. Sommige klanten zijn kleine handelaars die de selfstorage als magazijn gebruiken. Voor nog anderen is het de ideale oplossing om hun papieren archief weg te bergen.”

Een persoonlijke toets

Net op het moment dat het interview ten einde loopt, komen twee dames binnen. Philip biedt hen koffie aan. “Wat een service! Krijgen we ook een stuk taart?” grapt een van hen. Taart is er niet, maar wat ze wel krijgen, is het advies van Philip die hen helpt bij het inschatten van de grootte van de unit. Het is deze persoonlijke toets die ervoor zorgt dat klanten zich hier ook echt thuis voelen.

Meer informatie op https://gosselinselfstorage.eu en op Facebook.

Uitbreiding Gosselin Selfstorage in Deurne

Gosselin Selfstorage

Merksemsesteenweg 148
2100 Antwerpen

Open van 6.00-20.00u ’s avonds

Huurprijzen tussen 75 en 185 euro per maand

Lashing and securing of a historic ship by Pasec Port

Pasec Port zekert historisch schip

Zeg niet zomaar boot tegen de Westhinder III. Dit lichtschip fungeerde vanaf 1864 als richtingsaanwijzer voor de schepen zoals de verkeersborden dat voor auto’s doen. Met lichtsignalen en een misthoorn hielp het schippers navigeren langs zandbanken en kliffen. Ondertussen met pensioen en gered van de schroothoop is de Westhinder naar haar laatste kaai gevaren en verankerd met de hulp van Pasec Port, Gosselin.
Exciting news: our new crane is on its way!

New mobile port crane for Gosselin Logistics

Gosselin Logistics highlights its ambitions with the investment in an additional crane for its terminal on the Albert Canal. On Monday, May 3, the crane will be delivered by inland waterway to the terminal as a kit, and the assembly can begin.
Pet moving in the Caucasus

Moving pets in the Caucasus

Gosselin is the first moving company in the Caucasus to have Ipata certification. This means that we move pets in Georgia according to internationally respected quality standards.