Banner image for news section

Welcome to our news section

Collega’s Gosselin als team over de finish

Op zondag 24 april namen enkele sportieve collega’s deel aan de Ten Miles, allen in Gosselin outfit en mét brede glimlach. Het was de eerste keer dat Gosselin vertegenwoordigd was op deze Antwerpse sportmanifestatie, maar zeker niet de laatste!

Onder het motto van ‘gelukkige collega’s in een gezond lichaam’, sloegen Marketing en HR de handen in elkaar. Een 20-tal lopers stonden aan de start in Gossy loopshirt en met een enthousiaste Anne Van Gils om hen aan te moedigen.

“Proficiat aan de Gosselin run-bassadors die van onze eerste deelname aan de Antwerp Ten Miles een succes maakten. Het wordt een jaarlijkse traditie!” aldus Anne.

 

Gosselin colleagues run the Ten Miles from Antwerp

Ervaring rijker

Wim Raes, Business Development Manager, 1e deelname

“Als trage loper (die net iets te weinig was gaan lopen ter voorbereiding) was mijn doel de run uit te lopen onder de 2 uur en dat is gelukt, net voor de Waaslandtunnel ging het even niet meer. De vele supporters hun aanmoedigingen en grappige quotes zoals “you run better than the government” of “the end is near” gaven me net die extra push om de run met een glimlach traag uit te lopen. Het was de eerste keer dat ik meedeed, en mijn spieren zijn lang stijf geweest. Misschien moet ik me volgend jaar toch wat beter voorbereiden, want ik doe zeker opnieuw mee. Ik was ook echt onder de indruk van de organisatie en het netwerkpotentieel in het bedrijvendorp. “

Farid Bouzalmat, Airfreight Teamleader Export, 1e deelname in Antwerpen

“Anne heeft dat super georganiseerd en het weer was ook op de afspraak. Dat helpt natuurlijk altijd. Over het algemeen ging het vlotjes, alleen in de Waaslandtunnel was het wel erg warm. Ik vond het een heel leuk initiatief van Gosselin en zeker voor herhaling vatbaar!”

Ronny Praet, Accounting Manager, al meermaals deelgenomen

“Fantastisch om een locatie zo dicht bij de start te hebben waar we wat konden bekomen met een drankje en een babbeltje. Het kaarsje ging kilometer na kilometer een beetje meer uit dus ik was blij toen de finish in zicht was. Het warme weer maakte de lastigheidsgraad nog hoger. Maar het was leuk om met een groep collega’s voor je bedrijf op te komen, mede dankzij de goede organisatie van Anne.”

Elien De Kerf, Expediteur bij IFFS, 4e deelname

“De organisatie door Anne was top! We werden echt in de watten gelegd zowel voor als na de run. Er wordt veel gesproken over de hele zware Waaslandtunnel, maar de Kennedytunnel mag zeker niet onderschat worden. Voor mij persoonlijk is dat altijd het moeilijkste deel. Ik doe volgend jaar zeker opnieuw mee, de Antwerp Ten Miles is een van de leukste loopevenementen van het land. Hopelijk met een verdubbeling van het aantal deelnemers voor Gosselin!”
 

Miki Radosavljevic, Moving/operations, 1e deelname

“It was the first participation in 10 miles of Antwerp for my wife and me. It's a nice feeling to be a part of the biggest running event in Belgium. We are happy with the result and the day was spent in nice company. The Gosselin organization was at a high level, which we expect in future competitions as well, but with more participants.”

 

We are hiring

Are you interested in working for the Gosselin Group? Have a look at our vacancies!
Our jobs
ABOUT GOSSELIN: 

Founded in 1930, Gosselin currently employs more than 800 people who generate total sales of over 300 million Euros. Gosselin’s headquarters is located on the Albert Canal in Deurne where the container terminal connects the Port of Antwerp Bruges and the Port of Rotterdam with the European hinterland. With 56 offices in 34 countries, the company has strong representation in Europe, Eastern Europe, Russia, the Caucasus, Central Asia and China. The Gosselin Group consists of two divisions: Gosselin Moving and Gosselin Logistics.  

Gosselin Moving handles international moves for multinationals, expats, diplomats, military personnel and private individuals.  

Gosselin Logistics provides logistics services to businesses, with activities ranging from forwarding, warehouse storage and container processing to industrial logistics projects for heavy machinery and entire factories.  
 

Ecovadis award

EcoVadis awards Gosselin Group a silver medal for its focus on sustainability

EcoVadis, the world’s largest and most trusted provider of business sustainability ratings, has awarded Gosselin Group a silver medal for our focus on sustainability. They have ranked us in the top 25% of companies worldwide.
Tomas Horvath testimonial

“Mijn droom om vrachtwagenchauffeur te worden waargemaakt”

Tomas ging in 2009 aan de slag als verhuizer. Dertien jaar later heeft hij zijn droom om vrachtwagenchauffeur te worden waargemaakt met de steun van HR en is hij teamleader in de verhuisdivisie.
Tomas Horvath testimonial

“My dream of becoming a truck driver came true”

Tomas started working as a mover in 2009. Thirteen years later, he has made his dream of becoming a truck driver come true, thanks to the support of HR, and he’s now a team leader in the moving division.