Banner image for news section

Welcome to our news section

Gosselin gaat een joint venture aan met het toonaangevende bedrijf voor kantoorverhuizingen, Transmoove, in Vilvoorde, België.

Vanaf 28 april 2023 verwerft Gosselin de twee magazijnen in Vilvoorde nabij Brussel, evenals 50% van de aandelen van de bedrijven Transmoove en NNOF van de huidige aandeelhouder Vebego. De resterende 50% van de aandelen van de bedrijven wordt overgenomen door het huidige managementteam onder leiding van Christophe Pierre.

"Met deze overname kunnen we ons serviceaanbod verder diversifiëren met verhuis-, kantoorinrichting- en meubelrenovatieactiviteiten. We zijn onder de indruk van NNOF en Transmoove, de competentie en dynamiek van de teams en de speciaal gebouwde infrastructuur", zegt Marc Smet, CEO van de Gosselin Group.

Marcel Jörg, CEO van Gosselin Moving, voegt hieraan toe: “De bedoeling is om de verhuiscapaciteiten van Gosselin op de Belgische thuismarkt verder te versterken en te verbeteren. Bovendien zoekt Gosselin synergieën op het gebied van internationale verhuizingen tussen het Brusselse Transmoove en het hoofdkantoor van Gosselin in Antwerpen.”

Tot slot is het de bedoeling van de nieuwe aandeelhouders om op middellange termijn de uitbreiding van het bedrijf naar andere Europese markten te verkennen.

Joint-venture Transmoove
ABOUT GOSSELIN: 

Gosselin werd opgericht in 1930 en telt vandaag meer dan 975 werknemers die meer dan 450 miljoen euro omzet genereren. Het hoofdkwartier van Gosselin ligt aan het Albertkanaal in Deurne, waar de containerterminal de Port of Antwerp Bruges en de haven van Rotterdam verbindt met het Europese achterland. Het bedrijf heeft 56 kantoren in 34 landen en is sterk vertegenwoordigd in Europa, Oost-Europa, Rusland, de Caucasus, Centraal Azië en China. De Gosselin Group bestaat uit twee divisies: Gosselin Moving en Gosselin Logistics.

Gosselin Moving verzorgt internationale verhuizingen voor multinationals, expats, diplomaten, militairen en privé-personen.

Gosselin Logistics levert logistieke diensten voor bedrijven: met activiteiten gaande van expeditie, magazijnopslag en containerbehandeling tot industriële logistieke projecten voor zware machines en volledige fabrieken.

ABOUT TRANSMOOVE:

Transmoove is een van de top 3 Belgische verhuisbedrijven voor kantoren. Sub-merk NNOF biedt diensten aan op het gebied van advies en ontwerp van circulaire kantooromgevingen, inclusief unieke implementatie van transformatie gebaseerd op hergebruik en renovatie van kantoormeubilair. Samen met het derde merk van de groep, NNOFCARE, bieden ze oplossingen aan voor alle soorten bedrijven die verhuizen, waarbij de werkomgeving zo veel mogelijk moet worden aangepast aan nieuwe behoeften en veranderingen. De Transmoove Group heeft net onder de 100 werknemers en behaalt een jaaromzet van ongeveer 13,5 miljoen euro. Het is gevestigd op 2 locaties in Vilvoorde, België, met in totaal 20.000 m² aan magazijnen, beide gelegen in Cargovil. Zie www.transmoove.org.

 

Frey & Klein

Gosselin acquires long-term partner Frey & Klein Internationale Spedition GmbH

Gosselin, a leading global moving company, is proud to announce its acquisition of Frey & Klein Internationale Spedition GmbH, including its newly built warehouse in Simmern, Hunsrück, Germany. Stefan Klein will continue in his role as Managing Director of the company.
Steps towards sustainability

Making sustainability personal

CSR programs are not led but merely guided by achieving your EcoVadis label or ISO14001 audit. It is not something that can live within your organization by sending over an SLA or asking your clients to offset your emissions.
WDP partnership

WDP en Gosselin smeden een duurzame samenwerking in de logistiek

WDP, gerenommeerde expert in het bouwen van logistieke magazijnen, en Gosselin, een gespecialiseerde aanbieder van internationale verhuis- en logistieke diensten, hebben zich verenigd in een baanbrekende joint venture. De start van deze samenwerking markeert de oprichting van een nieuw ultramodern logistiek magazijn op de voormalige Milcobel-locatie in Deurne.