Banner image for news section

Welcome to our news section

“Mijn droom om vrachtwagenchauffeur te worden waargemaakt”

Tomas ging in 2009 aan de slag als verhuizer nadat hij via de opleiding Magazijn van VDAB Gosselin had leren kennen. Na een jaar kreeg hij zijn vast contract. Dertien jaar later heeft hij zijn droom om vrachtwagenchauffeur te worden waargemaakt met de steun van HR en is hij teamleader in de verhuisdivisie.

Tomas zijn carrière bij Gosselin begon als drager en inpakker tot zijn ploeg wordt opgesplitst en hij als interim teamleider werd aangewezen. “Om echt teamleider te worden, moest ik mijn rijbewijs B eerst halen”, legt Tomas uit. “Toen ik HR daarna vertelde dat ik ook graag mijn rijbewijs C wilde behalen, vroegen ze mij om een jaartje ervaring op te doen met camionettes. Ze hebben mij daarna terug gecontacteerd om te vragen of ik nog steeds interesse had om vrachtwagenchauffeur te worden.”

Droom waargemaakt

Via de Merksemse rijschool behaald Tomas zijn C-rijbewijs op kosten van Gosselin en daarmee komt een kinderdroom voor hem uit. “Mijn vader is altijd vrachtwagenchauffeur geweest en hij is mijn groot voorbeeld.” Nu in december gaat Tomas nog een stapje verder en zal hij proberen zijn E-rijbewijs te bemachtigen zodat hij nog een aanhangwagen achter de vrachtwagen kan hangen. “Ik ben zelf maar een klein ventje, dus dat compenseer ik door met grote trucks te rijden”, lacht Tomas.

Tomas Horvath testimonial
Passion voor de job

Tomas is enorm dankbaar dat hij van Gosselin de kans heeft gekregen om al deze opleidingen te volgen. “Mijn vrouw en drie kinderen komen op de eerste plaats, maar Gosselin is mijn tweede leven en ik ben enorm tevreden met mijn job als teamleider in de verhuisdivisie. We vertrekken ’s morgens vroeg al om kwart na zes en komen ’s avonds rond vijf uur weer aan. Dat zijn lange dagen, maar er is een fantastische sfeer onder de collega’s.”

Jammer genoeg ziet Tomas dat er weinig interesse is bij de nieuwe generatie om aan de slag te gaan als verhuizer. “Wij verhuizers zijn een uitstervend ras, en dat is spijtig want het is zo’n leuke en uitdagende job. Ik hoop alvast tot aan mijn pensioen te kunnen blijven werken bij Gosselin en nog veel mensen te mogen helpen bij de start van een nieuw avontuur door hun inboedel veilig te van A naar B te vervoeren.”

Wij werven aan

Ben je geïnteresseerd in een job bij Gosselin Group? Neem zeker een kijkje naar onze vacatures!
Onze vacatures
ABOUT GOSSELIN: 

Founded in 1930, Gosselin currently employs more than 800 people who generate total sales of over 300 million Euros. Gosselin’s headquarters is located on the Albert Canal in Deurne where the container terminal connects the Port of Antwerp Bruges and the Port of Rotterdam with the European hinterland. With 56 offices in 34 countries, the company has strong representation in Europe, Eastern Europe, Russia, the Caucasus, Central Asia and China. The Gosselin Group consists of two divisions: Gosselin Moving and Gosselin Logistics.  

Gosselin Moving handles international moves for multinationals, expats, diplomats, military personnel and private individuals.  

Gosselin Logistics provides logistics services to businesses, with activities ranging from forwarding, warehouse storage and container processing to industrial logistics projects for heavy machinery and entire factories.  
 

Happiness Team

Het Gosselin Happiness Team doet iedereen glimlachen

Bij Gosselin weten we dat tevreden collega’s bijdragen tot een productieve en positieve werksfeer, waar, naast een marktconform loonpakket, ook de extraatjes aan de basis liggen. Daarom werd in 2019 het Happiness Team opgericht met als doel ervoor te zorgen dat iedereen zich gewaardeerd voelt binnen de Gosselin familie.
Happiness Team

The Gosselin Happiness Team puts a smile on everyone’s face

At Gosselin, we know that happy colleagues contribute to a productive and positive work environment where, in addition to a competitive salary package, extras are part of the basic benefits we offer. This was why the Happiness Team was set up in 2019, and its mission is to ensure that everyone feels valued within the Gosselin family.
Jobdag

Gosselin organiseert jobdag om bedrijfsgroei bij te benen

Met meer dan 900 werknemers verspreid over 34 landen staat Gosselin sterk in haar schoenen. Maar het bedrijf blijft groeien, en biedt jobmogelijkheden in alle afdelingen. Alle vacatures ingevuld krijgen, is de boodschap. Daarom organiseert het HR-team een jobdag om geïnteresseerden een uniek inzicht te geven in het reilen en zeilen van deze internationale speler in de logistiek.